9. apr, 2015

Text

Nu var det ett tag sen jag skrev! Jag älskar verkligen att skriva, och nu händer det verkligen grejer. Så nu har jag något att skriva, gått å väl! Får väl bara se om tiden hinner till...


Hästarna är nu installade hos Scandinavian Arabian Stud, Hisingen, Göteborg. Inte allt långt från mitt jobb så det passade mig perfekt.

Candanza står hos Team Palmaer, Viktoria i dressyr träning sen några månader tillbaka. Viktoria gör ett kanon jobb med henne och jag är helnöjd och litar på Team Palmaer till 100%. Lite planer finns, men det återkommer jag med!

Classic Miracle har kommit hem, det första han fick göra var att åka på hingstcertifiering på Näsbyholm där han fick KANON poäng på typ - 9 huvud - 9 hals - 10 kropp - 8 men fina kommentarer. Ben blir bättre poäng när han växt till sig. Och rörelser kan han förbättra. Total poäng - 74.  Men nu är det välbehövlig vila för min grabb. Sommarbete och njuta av livet med andra unghingstar!

Classify ska också bara få njuta av sommaren, envis förkylning som tagit mycket på krafterna. Men han ser jättebra ut och ett hjärta av guld.

Classica mår bra. Är uppe hos Thee Fifth Element för ett helsyskon. Håll tummarna för en syster! Classicas absolut sista föl.


Träningssäsongen är i full hålligång och första stoppet blir Turbo Star med 3-6 hästar!


Liten uppdatering, Hoppas ni har det bra i vårsolen!